04.10.2024

Den nyeste udgave af Mobilitet er på gaden nu

Fremtidens mobilitet og branchens udfordringer kommer under lup i det nyeste nummer af Dansk PersonTransports medlemsmagasin.


Vi er glade for at kunne præsentere den nyeste udgave af Mobilitet, Dansk PersonTransports medlemsmagasin, der er spækket med aktuelle og relevante temaer for vognmænd og aktører inden for erhvervsmæssig persontransport. Denne udgave sætter fokus på de store forandringer, der truer busbranchens eksistens, samt hvordan nye initiativer kan forme fremtidens kollektive transport.

Hvad kan du forvente af dette nummer?

I dette nummer går vi i dybden med det seneste lovforslag fra Transportministeriet, der ifølge mange i branchen kan risikere at underminere det etablerede buserhverv. Magasinet belyser de vidtrækkende konsekvenser, lovforslaget kan få for trafiksikkerheden, konkurrencen i sektoren og ikke mindst for de mange chauffører, der hver dag arbejder for at holde hjulene i gang.

Derudover indeholder magasinet en række spændende artikler om fremtidens mobilitetsløsninger, herunder:

  • Samkørsel under pres – kan samkørsel og privat betalt kørsel blive en reel konkurrent til den kollektive transport, eller er det en usikker vej?
  • Lovgivning i fokus – hvilke konsekvenser har det nye buslovforslag for buserhvervet, og hvordan arbejder brancheorganisationerne for at sikre fair vilkår?
  • Nordisk inspiration – hvordan håndterer vores nordiske naboer udfordringerne med kollektiv transport, og hvad kan vi lære af deres løsninger?

Magasinet byder også på en række artikler om innovative tiltag inden for både taxi- og bussektoren, herunder fremtidens ladeinfrastruktur og erfaringer fra medlemmerne om grøn omstilling.

God læselyst!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab