Taxikørsel

|31.05.2018

MinRejseplan blandt 100 klimainitiativer

MinRejseplan fremhæves som en af 100 klimaløsninger fra de danske kommuner.


NTs (Nordjyllands Trafikselskabs) nye rejseplanlægger MinRejseplan, der bl.a. inkluderer taxi- og samkørselsordninger, bliver fremhævet som en af de 100 bedste klimaløsninger fra 80 danske kommuner, der er samlet i Klima100-publikationen. Klima100 skal hylde og synliggøre de mange grønne ideer og løsninger, som allerede er realiseret i kommunerne – og inspirere til endnu flere.

Klima100 er med til at synliggøre de mange grønne ideer og løsninger, som allerede findes. Dette med forhåbening om, kommuner og andre aktører derigennem tage ved lære og inspirerer hinanden til at tage de næste skridt i deres grønne omstilling. Det er målet, at Klima100 kan blive affyringsrampe for, at kommunerne i endnu højere grad får delt deres dyrebare erfaringer med hinanden, lyder det i rapporten.

Det fremhæves i rapporten, at MinRejseplan blev udvalgt på grund af, at NT ”Innoverer den måde, vi tænker kollektiv trafik på, øger mobiliteten for borgere i byen såvel som på landet og skaber et funktionelt og let tilgængeligt alternativ til privatejede biler”.

Hent rapporten her.