15.07.2024

DPT søger en ny juniorkonsulent

Vores juniorkonsulent har fået nyt job på Christiansborg og vi søger derfor en ny medarbejder til stillingen, som er på 15-20 timer om ugen. Brænder du for politik og kommunikation, og vil du gerne prøve kræfter med at arbejde i en erhvervspolitisk organisation, er du måske vores nye kollega i Dansk PersonTransport.


I Dansk PersonTransport (DPT) arbejder vi målrettet for at påvirke politiske beslutninger inden for områder som grøn omstilling, mangel på arbejdskraft, bedre kollektiv transport, sikkerhed, erhvervspolitik og nye forretningsmodeller. Hos os får du muligheden for at gøre en reel forskel og skabe et bredt netværk inden for politiske og erhvervspolitiske kredse.

Dine primære arbejdsopgaver

Vi søger en juniorkonsulent, der kan understøtte vores public affairs og kommunikationsarbejde. Du vil få selvstændigt ansvar for kommunikation via nyhedsbreve, sociale medier og nyheder samt politiske høringssvar og henvendelser. Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i sekretariatet og have direkte kontakt med vores medlemmer.

Din profil

  • Du er i gang med en videregående uddannelse.
  • Du behøver ikke have viden om transportområdet, men du har interesse for politik og kommunikation og er måske politisk aktiv.
  • Du er ansvarsbevidst, positiv og kan holde overblik over mange forskelligartede opgaver.
  • Du formulerer dig godt mundtlig såvel på skrift og har måske erfaring med at skrive debatindlæg og nyhedsbreve.

Hvad vi tilbyder

  • Et dynamisk sekretariat med 7 engagerede medarbejdere.
  • Alsidige arbejdsopgaver med selvstændigt ansvar og fokus på din personlige udvikling.
  • Fleksibel arbejdstid (15-20 timer ugentligt) med forståelse for dine studier og eksamensperioder.
  • Attraktive lønvilkår med sundheds- og tandforsikring, telefon og computer, samt en frokostordning.

 

Noget for dig?

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores kommunikationschef Jens Hvid Bang på tlf. 51355271 eller jhb@dpt-dk.org. Send din ansøgning med CV og eventuelle bilag til info@dpt-dk.org mærket ”juniorkonsulent”.

 

Ansøgningsfristen er fredag den 23. august 2024, men vi afholder samtaler løbende, så skynd dig at søge.