09.10.2024

Nordens største elbilmesse vender tilbage til København den 25.-27. oktober

Sidste år deltog næsten 22.000 personer i eCarExpo-messen i København. I år afholdes messen endnu engang i Bella Centeret, hvor blandt andet vicedirektøren i Dansk Persontransport, Trine Wollenberg, indtager scenen den 25. oktober. Derudover danner Bella Centeret også rammerne for eComExpo, som afholdes den 24. og 25. oktober.


Nordens største elbilmesse, eCarExpo, samler alt det nyeste fra elbilsproducenter, ladeoperatører og fossilfrie energiløsninger, hvor der er mulighed for at prøvekøre, sammenligne og opleve alt, der har med eldrevede køretøjer at gøre.

Sceneprogrammet på eCarExpo sætter fokus på et bredt spektrum af emner – alt fra teknologiske fremskridt, innovationer og bæredygtige løsninger til fremtidige tendenser. Trine Wollenberg, vicedirektør i Dansk Persontransport, vil fredag den 25. oktober deltage i en session, hvor der sættes fokus på fremtidens taxabranche og hvor langt branchen er i omstillingen til elektrificering. Herunder vil der blive drøftet konkrete læringspunkter, som branchen har gjort sig undervejs, og sandsynligheden for selvkørende biler i fremtiden.

Den 24.-25. oktober arrangeres der også eComExpo i Bella Centeret, som er en messe for fossilfri kommerciel transport. En billet til fredag den 25. oktober giver adgang til både eCarExpo og eComExpo. Blandt de medvirkende på sessionerne på eComExpo fredag den 25. oktober er blandt andet Tidebus, som vil fortælle om deres erfaringer med at skabe en forretning ved at åbne sit ladenetværk for andre.

Læs mere om eCarExpo og programmet for messen på hjemmesiden https://ecarexpo.dk/

Læs mere om eComExpo og programmet for messen på hjemmesiden https://www.ecomexpo.dk/